Boxershorts er meget mere end bare undertøj

Boxershorts er meget mere end bare undertøj

Der er nogle ting, som man traditionelt set forbinder med enten det kvindlige eller det mandlige køn. Man vil jo f.eks. typisk tænke på mænd, når man snakker om fodboldfans. Og hvis man snakker om blomster, så vil man også typisk gå ud fra, at det er et emne, som har større interesse for kvinder end det har for mænd. Sådan har man jo sine fordomme, og man har vel alle en eller anden form for måde at inddele forskellige emner. Traditionelt set kan man vist roligt sige, at det primært har været undertøj til kvinder, som har skabt de største overskrifter og haft den største interesse fra kvinder såvel som mænd. Traditionelt set. For sådan er det altså ikke altid længere. Godt nok er der stadig kæmpe store modeshows, hvor det er kvindeligt undertøj, der er i fokus. Men det er der altså også kommet til mænd. Der er helt klart kommet større fokus på undertøj til mænd, og det betyder altså også, at boxershorts til mænd er således ikke bare noget man længere bare køber. Undertøj er nemlig blevet lige så vigtigt når det kommer til den mandlige sektion, og det har man set flere eksempler på i løbet af de senere år.

Nicklas Bendtner og hans underbukser

Et glimrende eksempel på, at boxershorts altså er blevet til en ret markant ting for mænd, så vi da vores alle sammen Nicklas Bendtner for nogle år siden trak op i trøjen efter en scoring, og viste nogle sponserede underbukser. Den sag kan man stadigvæk læse en masse om hos DR på deres hjemmeside. Det er dog langt fra det eneste eksempel, hvor man har set, at mandligt undertøj altså ikke er en ligegyldig ting længere.

Det er nemlig stort set lige så typisk, at man ser store reklamer for diverse mærkevare boxershorts til mænd, som det er at få øje på en undertøjs reklame til det kvindelige segment. I disse reklamer til mænd optræder typisk en kendt person, og det er gerne i intet andet end de relevante underbukser, så man klart og tydeligt kan se hvilket mærke, at den pågældende person repræsenterer. Det er både sportsstjerner, musikere og skuespillere, som er blevet en fast bestanddel i reklameverden for undertøj til mænd.

Det er vigtigt med det rigtige undertøj

Så hvis man gerne vil være lidt med på moden, så er det altså nødvendigt, at man kravler i et par af mærkevare underbukser. Det er heldigvis ikke noget, som man behøver at springe pengebanken for at gøre. Man kan således sagtens købe billige boxershorts på nettet, og så er det endda stadig mærkevare. En side, hvor man kan gøre netop dette, kunne f.eks. være på bxr.dk. Her kan man finde et kæmpe stort udvalg af forskellige underbukser til mænd, og alle de forskellige mærker er repræsenteret, så man kan få lov til at krybe i det præcis samme mærke som f.eks. Nicklas Bendtner eller måske en anden kendis, som man måtte foretrække.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *