Danskernes foretrukne fetich

Danskernes foretrukne fetich

I takt med at internettet er blevet allemandseje er det også blevet lettere for os at komme i kontakt med og besiddelse af sexlegetøj og udstyr til at udleve vores drømme og fantasier i soveværelset.
Latex er både et godt sted at starte, hvis I er interesserede i at udforske lidt mere pikante sider af jeres sexliv. Det behøver ikke at være de helt avancerede modeller, men et par handsker eller trusser i latex er et godt udgangspunkt.

For den forsigtige

Hvis du er helt ny udi gamet, kan det godt virke lidt voldsomt med nogle af de helt avancerede modeller med forskelligt udstyr inkluderet, men lad være med at lade det skræmme dig væk. Start i stedet med noget mindre omstændigt og prøv et sæt latexhandsker eller en lækker, kropsnær kjole. Til mændene kan det være ganske fint at starte med et par boxersorts i latex.
Det er både fordi de mindre modeller er lettere at tage på og af, men også fordi det giver jeg en chance for at snuse til fornemmelsen og det, den gør for jer men uden at det bliver en uoverskuelig investering i noget I måske ikke bryder jer om. I kan læse meget mere om latexpleje samt, se forskellige modeller ved at læse med på Openworld.

Er du den elegante type?

Der findes et kæmpe marked for latex beklædning, der kommer i alle farver, former og designs. Du kan finde alt fra små, stropkjoler til højhalsede og langærmede kjoler i gulvlængde.
De fleste af os kender latex dragten med eller uden hætte og den er også både spændende og elegant.
Både kjoler og dragter er en blød overgang, fordi modellerne ligner tøj men har den følelse af latex, der er grundlaget for at det er blevet så populært i fetichkredse.
Hvis du vælger den elegante model er der rig mulighed for at spille rollespil eller rigtig mærke, hvordan det føle, når hele kroppen er svøbt i blød og elastisk latex.

Vil du have noget mere avanceret?

Har du fået blod på tanden og lyst til at prøve noget, der ligger i en mere avancerede ende af spektret, så er der også rig mulighed for at finde modeller med huller, lynnlåse og udstyr for alle smage og lyster.
De mere frække modeller tæller ting som heldragter med hætte og lynlås i bunden, bundløse bodystockings og trusser.
Du kan altså finde lige det du har lyst til at afprøve og få det sendt direkte til døren, hvad enten det er latex eller noget helt andet.
www.openworld.dk kan du læse mere om ikke bare latex, men også andre former for fetich og sexlegetøj så du kan lade dig inspirere, pirre og lokke til at udleve dine frækkeste fantasier enten alene eller sammen med din partner.
Det er altid spændende og lidt pirrende at blive klogere og finde ud af, at man ikke er alene om at være nysgerrig og gerne ville udforske sin seksualitet.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *