Displaysystemer kan skabe mere orden

Displaysystemer kan skabe mere orden

Det kan være svært at få brochurer til både at tage sig ordentligt ud og samtidig gøre dem synlige for kunderne, uanset om du har en butik, en offentlig institution eller det drejer sig om foyeren i din virksomhed, hvor du gerne vil præsentere vigtigt materiale for de besøgende. Brochurer skal ikke bare ligge på en salgsdisk eller på sekretærens skrivebord i en reception. På den måde ligger de dyre materialer, som du har fået lavet for enten at skabe salg eller give vigtig information videre, blot i vejen og der kan hurtigt komme rod i dem, fordi de ligger frit hvor alle kan komme til at skubbe dem ned fra bordet. Derfor kan det være en god idé at investere i en eller flere displaysystemer, der kan skabe orden i dine flyers, hæfter og andre papirmaterialer, og samtidig sørge for, at de bliver præsenteret på en måde, hvor de både er synlige for den forbipasserende og tager sig visuelt flot ud.

I en sidebemærkning er det vigtigt at pointere, at det man også skal gøre sig umage når man køber hårde hvidevarer, da det også har en stor betydning hvor hvordan virksomheden tager sig ud.

Brug displaysystemer til at skabe en flot materialepræsentation

Hvis du vælger at investere i displaysystemer, bør du fokusere på flere ting. Først og fremmest bør du på forhånd gøre det klart for dig selv og andre involverede, hvor meget materiale I vil præsentere, og hvordan det skal stå i forhold til hvordan rummet er indrettet. Hvor mange typer flyers vil du have fremme ad gangen, hvor mange hæfter? Skal den forbipasserende have mulighed for at få meget information om mange forskellige emner, hvor han eller hun så blot kan vælge det, der er mest interessant for dem? Eller skal der i stedet kun være få hæfter og flyers med information tilgængeligt ad gangen, fordi I i virksomheden eller institutionen vil fokusere på få, udvalgte emner? Uanset hvad bør I overveje jeres behov nøje, inden I køber displaysystemer.

Dernæst skal I tænke på, hvilke slags displaysystemer der passer bedst til det eller de rum, hvor de skal placeres. Du kan se et eksempel på et displaysystem her.  Skal I have store standere stående på gulvet, eller vil I have noget mere enkelt og let, der kan hænge på væggen? Hvis jeres displaysystemer skal stå på gulvet, skal de så stå frit, eller skal de placeres op ad en væg? Skal der være hjul under? Hvis det for eksempel er en række postkort og intet andet, som I skal have plads til, bør I måske vælger noget let og mobilt. Er det derimod større hæfter og magasiner, er et bredt stativ med faste ben med brede hylder til at lægge materialet på måske en mere naturlig løsning. Husk at det handler om at præsentere materialet på en måde, så det tager sig bedst ud, og samtidig nemt kan tages op af standeren, uden at man risikerer at den vælter eller at materialet ryger ud. I bør først og fremmest have for øje, at et displaysystem skal gøre det nemmere at lægge mærke til og få fat på materialet, ikke gøre det mere besværligt for dem, der gerne vil have fat i jeres materiale.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *