Disse ting kan du ikke undvære i hjemmet

Disse ting kan du ikke undvære i hjemmet

Et hjem bør være mange ting: Hyggeligt, trygt, fredeligt. For at skabe et hjem hvor man føler sig både sikker og velkommen, er der visse ting, som det er vigtigt at have. Herunder nævnes der tre eksempler på nødvendigheder i hjemmet.

Medicin

Først og fremmest er det selvfølgelig vigtigt, at der er medicin i huset. Simple ting som hovedpinepiller eller allergipiller er noget, som mange har brug for, og som det er logisk at have liggende.

Derudover kan det være nødvendigt at have stærkere former for medicin, alt efter de lidelser der plager familien. Det kunne for eksempel være cannabisolie, der skal hjælpe med smertelindring. Ikke alle smerter kan klares med en hovedpinepille.

Det er dog vigtigt at huske på, at medicin skal holdes langt væk fra børns rækkevidde. Dette gælder uanset hvor stærk medicin, der er tale om. Sørg for at opbevare medicin i et skab, som kun en voksen person kan nå op til.

Hjælp til rengøring

Derudover er det en god idé at have ting i hjemmet, der gør rengøring så let som muligt. Efter lange arbejdsdage er det de færreste, der kan overskue at slæbe en støvsuger rundt i hele hytten og bøvle med at komme ind bag alverdens møbler.

Mange store møbler som sofaer og borde vil altid være vanskelige at flytte rundt, men ved at anskaffe en møbelhund kan mindre møbler blive lettere at håndtere. En møbelhund er en plade med fire hjul. Man kan sætte ting ovenpå den og dermed rulle den rundt.

Ikke nok med at rengøringen bliver lettere, så undgår man også at skulle slæbe eller løfte på tingene. Når man slæber noget hen over et gulv, er der altid en risiko for at efterlade ridser i et ellers fint gulv. Hvis man løfter ting er der en risiko for at få ondt i ryggen. Det er derfor langt lettere at bruge en møbelhund til at rulle ting af vejen.

Noget til de yngste

Endelig skal hjemmet også være hyggeligt og trygt for de yngste i familien. Når først der sker en familieforøgelse, skal huset pludselig fyldes med endnu flere møbler og ting. I takt med at barnet bliver ældre, skal gamle ting ud og nye ting ind for at passe til barnets skiftende behov.

Når barnet bliver gammelt nok til at sove i sit eget værelse, er det vigtigt at hjælpe det med at føle sig trygt. Det kan være en stor omvæltning at skulle sove helt alene i et mørkt værelse.

Derfor kan det for eksempel være en god idé at købe en eller flere vågelamper. At have det store loftslys tændt om natten er ikke hensigtsmæssigt, men totalt mørke kan virke skræmmende. Små vågelamper er en perfekt løsning. De giver lys, men ikke så meget, at det bliver vanskeligt at falde i søvn. Få et overblik over udvalget på siden her.

Vågelamper fås også i mange sjove former som kan muntre barnet op i mørket, for eksempel ved at tage form som en lysende ugle eller enhjørning.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *