Vil du gerne være en haj til blackjack?

Vil du gerne være en haj til blackjack?

Vil du gerne give dig selv de bedste chancer for at vinde i blackjack? Så kan du med fordel læse denne artikel. Her vil du både finde ud af, hvor du kan spille, hvor du kan lære det gratis, og du får her nogle gode tips, som kan øge din fortjeneste ved blackjack.
Blackjack er nok det mest spillene spil i hele verden, og herhjemme er det til tider bedre kendt som 21. Hvis du allerede har styr på din blackjackstrategi, så kan du blot gå i gang med at spille Nordens populære blackjack-spil.

I næste afsnit kan du læse mere om, hvordan du som begynder kan lære spillet, uden at det koster dig så meget som en krone.

Du kan lære spillet gratis

Har du endnu ikke prøvet at spille blackjack? Eller ligger reglerne bare lidt langt tilbage i hovedet? Så frygt ej. Der er nemlig masser af muligheder for at lære spillet gratis. Mange steder kan du nemlig spille for sjov, således at du kan blive skarp, før du går efter den helt store gevinst på bordene, hvor der bliver spillet med rigtige penge.
Hvis du spiller på et gratis bord, så kan du også hurtigt få opfrisket reglerne ved at klikke på spørgsmålstegnet, som du finder ved siden af bordet.
Blackjack kan også spilles med vennerne derhjemme, det er nemlig ikke blot spændene på grund af muligheden for gevinst, det er også spændene gennem strategien og matematikken, som ligger bag. Derved kan du sagtens skabe en sjov aften ved at arrangere en blackjackturnering for vennerne.
I næste afsnit kan du finde tre gode tips, som kan give dig en stor fordel, når du spiller på nettet, eller når du prøver at vinde over vennerne og sikre håneretten.

3 tips til blackjack

Det første tip handler om, at det til tider kan være bedre at satse på, at huset lander på et antal, som er højere end 21. Hvis den samlede værdi af dine kort er højere end 11, og dealeren viser en 6’er, så kan du med stor fordel lade være med at få flere kort, fordi der er en stor chance for, at dealeren går over.

Det andet tip er det træk, som kan tjene dig en masse penge. I blackjack har man nemlig mulighed for at gøre noget, som hedder ’double down’. Hvis man gør dette, så dobler man sin indsats, og herefter får man kun et kort mere. Dette træk kan du med fordel lave hver gang du har en hånd, som har en værdi på præcis 11, da der er høj sandsynlighed for, at du når en høj værdi eller endda blackjack.

Det tredje tip går ud på, at du kan splitte to kort, som er ens. Hvis du for eksempel starter med to esser, så kan du med fordel splitte dem. Derved har du to starthænder, som hver især har en startværdi på 11, hvilket giver dig en stor fordel, fremfor hvis du havde spillet esserne som én hånd.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *