Få din bolig renoveret ud fra et nordisk perspektiv

Få din bolig renoveret ud fra et nordisk perspektiv

Den nordiske boligstil har vakt stor efterspørgsel og interesse i Danmark, men også rundt omkring i hele landet. Nedtonede farver samt og lette og naturlige materialer hitter. I denne artikel vil vi præsentere 3 gode måder at få implementeret den nordiske boligstil til dit hjem.

Frit hængende pærer
En af de ting der virkelig er en del af den nordiske boligstil, er fritstående pærer. Man ser dem overalt i et nordisk hjem. Det er både over spisebordet, i køkkenet, men også som hyggelys i et tv hjørne. Det fede ved de frithængende pærer er, at de findes i et hav forskellige materialer, farver og former, og du har derfor et stort udvalg, så du kan tilpasse lamperne til lige præcis din hjem.

Det rustikke træmateriale
En anden ting som virkelig er set meget i den nordiske boligstil, er træmaterialet. Træ er et perfekt materiale til at skabe et rustikt og maskulint look til en bolig, og det er derfor træ er blevet så populært. Det er i sær det anerkendte plankebord, som har vist sig at være en trofast del af mange danskers hjem. Mange har endda også valgt at have en sengegalv i træ for igen at skabe et rustikt og eksklusivt look til boligen.

Stiger i boligindretningen
En ting som også er blevet en stor del af den nordiske boligindretning er at bruge stigen aktivt som et opbevaringsmøbel. På stigen kan du hænge en sød plante, nogle vaser eller noget julepynt. Det er med til at give noget unikt og anderledes til din boligindret, hvilket kan være super flot. Mange hænger også deres stige op på væggen, hvor de på den måde også skaber noget luft nedenunder. Brug et rullestillads til at hænge din stige op på din væg.

Vis din personlighed
I et nordisk hjem må du gerne vise din personlighed – rigtig meget. Det kan du gøre ved at have nogle bøger liggende, som fortæller noget om, hvilke bøger du nyder at læse. Men det kan også være med en masse plakater, hvor du også har mulighed for at vise billeder af det, der inspirerer dig og får dig i godt humør.

Lyse pastelfarver
Meget lyse, nedtonende farver er nogle der dominerer det nordiske hjem. Man ser kun få mørke elementer, som er med til at bryde det meget lyse og neutrale look. En af grundene til at lyse, nedtonende farver har fået en plads i de danske hjem, er at det ser meget mere rent og ryddeligt ud, når der ikke står meget dominerende elementer i hjemmet. Find pastelfarvet gulvmaling og vægmaling på malgodt.dk.

Udeterrasse
Hvis du ønsker at gå all-in på en nordisk boligstil skal du have anskaffet dig en udeterrasse. Det er meget moderne at sætte sig ud på en terrasse med en kop kaffe eller et glas vin og sidde og hyggesnakke. Hvis det er meget koldt, kan du overveje om, du vil anskaffe dig varmelampe, så du kan nyde din udeterrasse, selvom det er minusgrader udenfor. Ejer du ikke en udeterrasse, kan du søge hjælp hos Schanflex, hvor du kan få alt fra overdækning til din terrasse til presenning til trailer.

Forhåbentligt kunne du bruge disse tips til at få noget inspiration til, hvordan du kan få implementeret den nordiske boligstil til netop dit hjem.

Held og lykke med det.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *