Gaming er kommet for at blive

Gaming er kommet for at blive

Der er i dag rigtig mange, der gamer flere timer om dagen. Dette foregår både på computer, konsol og endda mobilen. Det har efterhånden været meget udbredt at spille på computer samt konsoller i mange år. Dog bliver det stadig mere og mere udbredt. Dertil følger også en meget hurtig udvikling. Både når det kommer til hardware, men i den grad også software. Gaming er noget, der i mange år er blevet set ned på af især de ældre generationer. Men efter e-sport kom på banen, er det blevet mere accepteret. Der er trods alt millioner af kroner i præmier til de bedste hold.

Man lærer meget af at spille online

Selvom der er mange delte meninger om computerspil, må det samtidig siges at gavne på mange måder. Naturligvis er det ikke noget, kroppen gavnes af. Men det gør hjernen derimod. Langt de fleste spil foregår på engelsk, hvilket hjælper rigtig meget på de sproglige færdigheder. At lære at begå sig på en computer, er i det hele taget også vigtigt. For det er noget, man gør på de fleste arbejdspladser. Find guides til gaming udstyr og sjove gadgets her. Samtidig bliver man også bedre til at løse problemer, gåder og lignende. For flere spil handler om netop dette.
Når man spiller skydespil, træner man sine reflekser. Counter-Strike er blandt andet et af de spil, hvor man virkelig lærer at reagere hurtigt. Samtidig lærer man også at tænke hurtigt. Hvis der står to modspillere og skyder, skal man så skyde igen eller gemme sig? Mange af disse ting kan sagtens bruges i en arbejdsmæssig sammenhæng. Eksempelvis at tænke hurtigt, reagere når der er brug for det, holde hovedet koldt i stressende situationer og meget mere. At være god til engelsk er i den grad også attraktivt.

Det er dyrt at være gamer

Går man op i at spille computer, vil man gerne have godt udstyr. Det er lidt ligesom at gå op i cykling, biler og lignende. Man bruger hurtigt mange penge når man investerer i nyt udstyr. Til en computer er der både grafikkort, motherboard, skærm, mus og meget, meget mere. Vil man samtidig have disse komponenter i høj kvalitet, skal man altså af med en god portion penge. Her finder du gamer computere. Men som med så meget andet, er det pengene værd. For de går trods alt til noget, man som gamer elsker. Nemlig en god computer, man kan bruge mange timer på.
Bruger dine børn for meget tid på computeren? Så kan du overveje et kompromis. Man kan eksempelvis aftale at for hver time de spiller, skal de tage ti armbøjninger. Eller måske skal de være udenfor et kvarter for hver time de bruger computeren. Der er mange muligheder. For det er også vigtigt at røre sig. Måske kan man aftale med børnene, at de skal få et job. Så kan de bruge de penge, de tjener, på computerdele. Så lærer de, hvad det vil sige at arbejde i en tidlig alder. Og det er da et kæmpe plus.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *