Gode råd til når du shopper online

Gode råd til når du shopper online

Når et par hovedtelefoner hurtigt kommer på i flere tusinde kroner, er det vigtigt at se og sammenligne priserne. Derfor vil vi give dig tre tips til, hvordan du sparer penge på dit køb af hovedtelefoner  – ligeledes vil vi komme med tre stærke steder, hvor du kan sammenligne priser.

Tre steder at sammenligne priser

Priserne på hovedtelefoner kan svinge med flere hundrede kroner, alt efter, hvor du går hen. Heldigvis for dig som forbruger er der flere sider, der har specialiseret sig i at sammenligne priserne på det samme produkt, sådan at der kan komme gennemsigtighed i markedet.

EDB-priser

EDB-priser er personligt min favorit side. Det er grundet fokus på elektronik og man kan læse detaljeret om de enkelte produkter og se pris udviklingen på de enkelte produkter. På siden kan man også indstille forskellige parametre og få vist produkter og priserne derpå ud fra ens krav. En super feature, der adskiller EDBpriser fra flere af de andre prissammenligningssider

Pricerunner

Pricerunner er den klart mest kendte af de tre sider. Pricerunner sammenligner priser på stort set alt, som du kan købe på nettet. Fordelen ved Pricerunner er, at de har så mange webshops tilknyttet og man ofte finder den bedste pris på få minutter.

Pricepusher

Pricepusher er en relativt ny side, der ligesom de andre sammenligner priser. Her er sortimentet dog noget mindre. Det gør dog, at man hurtigt kan opdage nogle nye produkter, som man ikke selv ville have søgt efter. En fordel ved Pricepusher er, at det er eksperter, der står bag. DE har alle en baggrund i elektronikbranchen og er dertil medlem af E-mærket. Se priser på hovedtelefoner her

Sådan sparer du ekstra penge

Et godt sted at starte når du vil spare penge på dine hovedtelefoner er på en af siderne ovenfor. Men har du allerede kigget der, kan vi komme med tre ekstra tips, der hurtigt skærer nogle hundrede kroner af prisen.

  •   Black Friday

– Black Friday har de seneste år virkelige gjort sit indhug på den danske internethandel. Til dig som forbruger betyder det, at du kan få nogle super tilbud på Black Friday. Butikker som Power og Elgiganten plejer ofte at skrue helt op for tilbuddene og her kan være mange penge at spare.

  •   Nyhedsbreve

Vil du have ekstra til rabatter, er det en god ide at tilmelde sig firmaers nyhedsbreve. Det er her, at de trofaste kunder der bliver forkælet. Vi snakker ugentlige tilbud på op til 20% – altså flere hundrede kroner.

  •   Rabatkoder
    Der er mange webshops, der kører med rabatkoder. En hurtig Google søgning på ”Webshopnavn” + rabatkode kan nemt sparer dig penge på dine nye hovedtelefoner. Kampagner er enten i forbindelse med TV-kampagner eller fordi, at de fast giver 10%. Dette kræver nogle gange, at man tilmelder sig virksomhedens nyhedsbrev.

Ovenstående er vores bedste tips til, hvordan du kan se, overskue og spare penge på dine næste hovedtelefoner. Har du flere tips og tricks, så tøv ikke med at dele dem med os. Held og lykke med dit køb!

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *