Kender du til følelsen af ikke at have noget at tage på? Løs problemet her

Kender du til følelsen af ikke at have noget at tage på? Løs problemet her

Du kender det. Alle kender det. At stå hver eneste morgen med garderoben fyldt med tøj og alligevel uden noget som helst at tage på. Det er det evige dilemma, der kan irritere den enkelte igen og igen. Måske har du få yndlingsting som du kan tage på igen og igen, men alt det andet føles kedeligt, overflødigt og ligegyldigt. I mange tilfælde synes du sikkert også, at det er svært at matche tøjet på kryds og tværs og få noget interessant ud af det.

Hvis du kan nikke genkendende til de nævnte følelser, så er du altså helt normal. Det er der ikke noget ualmindeligt i at føle. For vi mennesker er vanedyr og vi køber ofte tøj som vi relaterer til noget, der før har fungeret godt – og det er netop derfor, at det meste af tøjet i garderoben minder om hinanden. I langt de fleste tilfælde er det ikke fordi tøjet er helt umuligt, men for det meste skyldes det blot, at du mangler noget i din garderobe.

Har du brug for en ny garderobe?

Du synes sikkert, at mange af dine ting i garderoben er fuldstændig ligegyldige. Og det er der sikkert også nogle af dem der er for dig. Det kan indimellem være en god idé, at få ryddet ud i garderoben og få fjernet de overflødige ting. Der findes mange forskellige steder, hvor du kan aflevere dit gamle tøj så andre kan få glæde af det. Det er trods alt et bedre alternativ, at andre får glæde af det, i stedet for at det ligger og samler støv i din garderobe. Når du jævnligt får ryddet ud i de overflødige og slidte ting, så er der først og fremmest mere plads til lækkert tøj, som du rent faktisk påtænker at bruge.

Når du gennemgår din garderobe og skal overveje, hvorvidt dine ting er ligegyldige eller ej, så overvej nogle af tingene igen. For i mange tilfælde er det ikke selve det enkelte stykke tøj der er problemet. Ofte er det fordi du mangler det rette tilbehør eller den rette tøjdel at matche det med. Du bør derfor overveje, om du bør tilføje nogle ting til din garderobe, der kan komplimentere og matche perfekt med det du allerede har. I mange tilfælde er det altså muligt at give dit gamle tøj nyt liv, ved at tilføje noget helt nyt til garderoben.

Fyld garderoben med god kvalitet

Når du skal ud og købe nyt til garderoben, så er det en god idé at investere i tøj af topkvalitet. For det er som oftest det tøj af bedst kvalitet, der holder længst i garderoben og som er blandt de yndlingsting der hives frem igen og igen. Det er som oftest også tøj af god kvalitet, der kan matches og give dit gamle tøj nyt liv.

Lala Berlin er et tysk brand der blev skabt i 2003 af Leyla Piedayesh, med kælenavnet Lala. Hun har designet en lang række produkter i allerhøjeste kvalitet. Læs mere her og se nærmere på de forskellige kollektioner, hvor du finder et hav af lækre designs, der kan pifte enhver kedelig garderobe op.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *