Sådan fik Hanne råd til sit drømmehus

Sådan fik Hanne råd til sit drømmehus

Hanne Johansen er et af de mennesker, der altid har sat andre først. Udover at give sine fire børn en god opvækst på en lille løn, har hun også passet sin mor og været frivillig besøgsven i kommunen. Hun er derfor kendt af alle som en, der gerne giver en hånd med, når der er brug for det.

Da Hannes yngste søn flyttede hjemmefra, blev det tid til, at hun skulle finde sig et mindre sted at bo.

”Der ville være mange penge for mig at spare ved at flytte til et mindre hus,” siger Hanne Johansen, der til dagligt arbejder som sosu-medhjælper. Hun begyndte derfor at lede efter et mindre hus i området.

Men hun skulle jo også finde et godt lån til det.

”Jeg sad og kiggede på det med den ene af mine sønner en dag, da han viste mig en side, hvor jeg kunne sammenligne forskellige typer af lån. Det gjorde det pludselig meget nemmere for mig,” siger Hanne Johansen.

Siden var lån.dk, og der kunne Hanne Johansen ikke bare få al den viden, som hun havde brug for, hun kunne også se nogle helt konkrete tal på, hvad det ville koste hende.

God hjælp at hente på nettet

Hanne Johansen brugte de næste par dage på at sidde og sammenligne forskellige lån på nettet, så hun kunne finde det helt rigtige lån.

”Jeg prøvede jo alle mulige forskellige scenarier,” siger hun. ”Der er stadig noget tid, til jeg kan gå på pension, men jeg har overvejet at gå ned i tid. Det er derfor vigtigt for mig at finde et billigt lån, hvor jeg kunne få mulighed for det.”

Hanne Johansen var derfor godt hjulpet på vej af de forskellige værktøjer, som hun fandt på lån.dk.

Forbrugslån gjorde det muligt at handle hurtigt

Samtidig med, at Hanne ledte efter den perfekte bolig til at nyde en ny periode i sit liv, havde hun også sat sit eget hus til salg.

”Jeg bor i et område, hvor det er en god ide at være ude i god tid, når man gerne vil have sit hus solgt. Jeg satte det derfor til salg, lang tid før jeg havde fundet det hus, jeg gerne ville flytte ind i,” siger Hanne Johansen.

Men det gav altså pote. Pludselig stod der en køber til Hannes hus, og samtidig havde Hanne fundet det hus, som hun gerne ville have. Så handlede det bare om at handle hurtigt for at få alle enderne til at mødes.

”Det lån, jeg havde fundet gennem lån.dk, var heldigvis meget hurtigt at tage,” siger Hanne Johansen. ”Jeg nåede derfor at flytte ind i det nye hus, inden jeg skulle være ude af det gamle. Det var en rigtig god mulighed for mig for at lave en hurtig handel.”

I dag har Hanne Johansen fundet et lille hus med en stor have, hvor der er plads til, at hun kan gro sine egne grøntsager, mens hendes to dansk-svenske gårdhunde har masser af plads at boltre sig på.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *