Tag på badeferie

Tag på badeferie

Det er sommer, og hvis en ting er sikker, er det at man skal bade, og man skal bad meget. Danmark har et meget svingende vejr, og det kan altså på ingen måde regne med det. Vejret er næsten mere utroværdig end politikerne, og du kan altså aldrig være sikker på, hvilket vejr det bliver. Vores bud er at der få dage er super godt vejr, hvor man næsten ikke kan være ude, og de resterende dage er det nok bare ”ok” vejr. Dette skal du dog ikke nøjes med, fordi hvad hvis du sidder på kontoret i den uge, hvor vejret topper. Dette kan du ikke være tjent med, og vi anbefaler klart, at du og familien ser på nogle rejser til de varmere lande, så i altid kan bade under en høj sol.

Bad i det lækreste turkisblå vand

Vandet i Danmark kan beskrives som brunt og grumset, hvilket aldrig er helt lækkert at bade i. Desuden er det heller ikke helt i toppen temperaturmæssigt. Modsætningen kan dog findes andre steder, hvor vandet er super lækkert. Bestil nogle flybilletter til Thailand og nyd det lækreste vand overhovedet. Vandet her er som taget ud af en film eller en drøm, og i vil helt sikkert ikke blive skuffet. Det turkisblå vand her er utroligt, og det er altså en oplevelse i sig selv. Der er ikke en bedre følelse end, at ligge under den varme sol ved noget vand, som er taget direkte ud fra din fantasi. Det klareste vand med den pæneste farve, er hvad der venter dig i Thailand, og er I vilde med vand, er der ingen tvivl. I skal droppe Danmark i år, og besøge Thailand hvor i kan få lov at nyde jeres indre vandhund til fulde. I skal nok heller ikke tænke over solen, da den næsten aldrig svigter. Eller det vil sige i skal huske solcreme, fordi der er nok meget sol.

Få taget den selfiestang med

Lækre strande, turkisblå vand og en strålende sol. Dette lyder som rammerne til det perfekte familiefoto eller det nye profilbillede. Det lyder faktisk ikke bare sådan, det er sådan, og vi vil klart anbefale, at I har udrustet jer med en skarpladt iPhone og en ordentlig selfiestang.

Det er ikke hvert år, man vælger at tage på ferie, men de år hvor det sker, skal det også huskes. Der er ikke nogen bedre måde end at huske ved at se billeder. Derfor håber vi, at I kan finde jeres indre paperetsi frem, så I om nogle år kan se tilbage på jeres ferie i Thailand med smil på læben over alle de sjove ting, som I oplevede på denne rejse. Bliver I tiltrukket af varmen, og lyder det lækre turkisblå vand, som noget lige for jer, er der kun en ting at gøre. Find nogle flybilletter her og få ellers bestilt drømmeferien. Vi er ret sikre på, at I vil få en oplevelse for livet med masser af vand samt gode selfies.

Jan Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *